2009. április 9., csütörtök

Ének

Mindig is szerettem volna énekes lenni, de ez sajnos nem fog bekövetkezni: hihetetlen módon botfülem van, és rettenetes a hangom- ráadásul mindig hamis vagyok, és még nem is hallom. Valami baj lehet a fülemmel, lehet, hogy a gyerekkori, számtalan fülfelszúrás miatt? Tulajdonképpen mindegy is. Éppen ezért, nagyon szeretem nézni, ahogy a tehetséges emberek énekelnek, lenyűgöz az a varázslat, ahogy egy testben lévő izmok és szervek formálnak valamit, ami evolúciós szempontból tulajdonképpen még felesleges is lehet... bár ezt a hozzá értő tudósoknak kéne inkább megmondaniuk.

Nagyon sok kedvenc énekesem van, de csak kettőről vannak saját fotóim, úgyhogy szerepeljenek most ők itt.

Palya Bea, aki nem csak gyönyörű, öntudatos, és független nő, hanem az egyik legtehetségesebb magyar énekesnő. Csodálatos az az ősi játékosság, ahogy a csupa-férfi zenekarát irányítja, egybeolvad velük és a zenével.





A másik Richard Bona, aki világhíres jazz-zenész, számtalan formációban szerepelt, de van egy saját zenekara is. Ő az a személyiség, aki megjelenik a színpadon, és azonnal szeretned kell, ellenállhatatlan személyiség, kitűnő humora van, miközben a virtuozitása lenyűgöző.



2 megjegyzés:

krisztina maros írta...

lehet, hogy énekelni nem tudsz, de fotózni... gyönyörűek ezek a képek (is), Palya Bea palyabeaságát annyira jól visszaadják! jó hogy ide is feltetted őket.

Andrea írta...

Köszönöm, bár az az igazság, hogy ilyen csudálatos emberekről könnyű jó képet csinálni. :)