2009. április 11., szombat

Új lakó



Ezt a cukorfalat nyuszit a Kedvestől kaptam ma délelőtt, a többi állatunk legnagyobb örömére. A fajtáját tekintve oroszlánfejű törpenyúl, és (elvileg) kislány. Csak az a baj, hogy még nincs neve, úgyhogy várom a javaslatokat! Az első képen az a fehér pamacs nem az orra, mindegyik lábán van egy ilyen ksi fehér zokni. Előszőr Zokninak is akartam elnevezni, de a Kedves lestoppolta egy majdani kutyánk nevének... A bundája sem makulátlan, mert először a nyuszi-csomaggal vett faforgácsot tettük alá, ami durván a szőrébe ment, és zavarta is, úgyhogy azt kicseréltük alatta. De nagyon jó fej, már most oda vagyok érte. :)

9 megjegyzés:

Ledorka írta...

Csuda édes ez a nyuszkó!:)))

Pompom?

Andrea írta...

Az nem rossz, de Pompom nem fiú volt véletlenül? :)

Ledorka írta...

Lehet, bár nekem olyan se fiú-se lány... :)
Kíváncsi vagyok, milyen nevet találtok ki neki. A mi nyulunk Scipio volt egy római hadvezér után, de ez a kis szőrgombóc nem néz ki harcinyúlnak. :)

krisztina maros írta...

muffin? de csak így u-val. bár lehet, hogy nem túl magyaros név, de illene rá :) nagyon cuki, irigyellek!!

(ráadásul most voltunk Sopronban, még sajog a szívem...)

Andrea írta...

:) A Muffin se rossz...Még mindig nincs neve szegénykémnek, vhogy olyan tanácstalan vagyok, máskor hamarabb szokott menni ez a folyamat. Gondoltam még a Bóbitára (mégiscsak egy kis tündér), a Kedves a Pitypangot javasolta, ami azért is jó, mert lehet Pityinek becézni, barátnőm szerint, ha pedig kiderül róla, hogy fiú, akkor egyszerűen át lehet nevezni Pityunak. :)
A cicámat Bogyónak hívják, a kutyi Rizsa, szal vmi hasonlóan gyagyás név lenne jó. Az apámtól megörökölt cicát Marcinak hívják, ami elég "snassz" ezekhez képest.

*sóhaj* komoly problémák ezek :)

Ledorka írta...

Bogyó? Erről a Bogyó és Babóca c. mesekönyvek jutottak eszembe. A fiaim imádják. :) Babóca? Bár, nekem a Pitypang is nagyon tetszik. :)

krisztina maros írta...

a Pityura szavaznék! ha lány, akkor is :)

oximoron írta...

es csak egyszeruen "pamacs"? tunemenyes nyuff!

Mónika írta...

cukii!! bár én aszittem macska..

a pityu jó:) vagy lajos.