2009. július 1., szerda

Fény.kép




Érdekes, hogy talán most először volt ilyen intenzíven jelen az életemben az az érzés, hogy bárcsak megállíthatnám az időt, vagy utólag, hogy bárcsak visszamehetnék. Persze az ember esküvőjének jónak kell(ene) lennie, de én nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz, és, hogy ezek az érzések milyen sokáig kitartanak majd. Ebben az is segített, hogy a "hivatalos" fotózás csak az esküvő után volt, hiszen nem tudtuk volna a fotósokat kivinni(=kifizetni) magunkkal Hallstattba.
És ez most nem is rólunk szól. Hanem róluk, mert az, hogy ilyen képeink születtek végül, az az ő érdemük: az első perctől kezdve egy hullámhosszon voltak velünk, nem éreztük magunkat kellemetlenül, hozzáértésük, lelkesedésük pedig csak még jobbá tette ez az amúgy is remek élményt.



A ruhám, az érdeklődőknek:



Több fotót itt találhattok. Ők megérdemlik, hogy név szerint is megemlítsem őket: mindenkinek ajánlom (akár esküvőről, akár babafotókról, vagy másról van szó) a Csepregi-Beck Photo-t. Szívesen leutaznak az országban bárhová.

5 megjegyzés:

Kriszta írta...

Fú, nagyon jók a fotók! Nekem a középső tetszik a legjobban. Az valami nagyon elvarázsolt :)

Az a ciklámen szalag fantasztikus! De azért a tornacsukád se kutya :D

krisztina maros írta...

tornacipő rulez!

megnéztem a többit is: szuperek!! az a gitár... meg a színek... tényleg nem mindegy, hogy milyen emlékek maradnak majd - nekünk van egy-két siralmas fotónk :) - a nagy napról!

Szolnoki Király Judit írta...

Fájni kezdett a szívem a szépségtől, a jóságtól. Egészen közel jöttetek, dehogy! - belülről jöttetek, s itt voltatok, ott voltam én is. Én is belül voltam. Az örömben, legbelül - onnan néztelek titeket, meg magamat, hajdani-mai-holnapi örömeimet.
Minden elismerésem a képek készítőinek, s a magukat megmutatni bátor párnak! Csak így tovább!

Ledorka írta...

Idehívtam a férjemet is, hogy nézze meg a fotókat, annyira jók! Sose gondoltam volna, hogy egy pár tornacipő és egy gitár ilyen tökéletes összhangban lehet az esküvői ruhával. :) A kutya meg überédes. :)))

Elolvadtam, no. :)))

xabolcs írta...

Wow! csúcs az a tornacipő...